добави в предпочитани | направи начална страница | мобилна версия
 

Общинска администрация покани на среща представители на газова компания "AресГаз" ЕАД

Срещата се състоя днес и на нея писъстваха кмета д-р Александър Горчев, зам-кмета инж. Димо Бодуров, председателя на Общински съвет Анелия Асенова, общински съветници, представители на стопанския сектор и граждани. Повод за състоялата се среща бе подписка от над 120 граждани, която постъпи в Общинска администрация. Посоката на разговорите бе търсене на възможности за инвестиции за газопроводната тръба от гр. Шумен към Велики Преслав, за което ще бъдат проведени допълнители разговори с "Булгартрансгаз" ЕАД и Министерството на енергетиката.
 
Втората насока на разговорите бе изграждането на газокомпресна станция в промишления сектор на града и поетапното газифициране на стопански и частни обекти. Представителите на AресГаз предоставиха заявления за стопански и битови клиенти с оглед прогнозирането на консумация на природен газ. Община Велики Преслав съвместно с газова компания "AресГаз" ЕАД ще търсят възможности за инвестиции и от страна на държавата.
 
Дарина Минева
 

Коментар
No comments have been made yet.
<<< Предишна 1 Следваща >>>

Добави коментар
Име
Email (не е задължителен)
Запомни ме
:: Коментар ::
;):weirdo::unsure::s:roll::push::puke::oh::o:love::idea::huh::hmm::eek::amazed::\'(:P:O:D:@:):$8)
Bold Italic Underline Strikethrough Subscript Superscript Font color Font Family Font Size Left Align Center Align Right Align Teletype Horizontal Line Marquee Quote Flash Image Image E-mail link hyperlink List
Оставащи символи
CAPTCHA
Код за сигурност (препишете кода за сигурност)
Парола (само за админи)
Община Велики Преслав © 2007