добави в предпочитани | направи начална страница | мобилна версия
 

Строителна програма - 2019 год.

21.11.2018 10:03

ОБЩИНА ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ

ОБЩИНСКА  АДМИНИСТРАЦИЯ  ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ

 

 

Уважаеми жители на Община Велики Преслав,

 

        През месец Ноември-Декември 2018 г. се очаква да бъде приет закона за държавния бюджет 2019 г. на Република България. Веднага след това започва и формиране на бюджетите на общините в Република България, включително и на нашата община. В тази връзка представяме на Вашето внимание редица предложения за капиталови разходи на Община Велики Преслав за 2019 г., за извършване на строителни дейности в град Велики Преслав и населените места. На този етап те са формирани на основа предложения на кметовете на населени места , ръководителите на организации с бюджетни кредити, директори на детски градини, училища, неправителствени организации, граждани и се изготвят предварителни финансови разчети.

          Всеки от Вас, който желае може да направи свои коментари или предложения на официалния електронен адрес на Община Велики Преслав info@velikipreslav.bg или електронна поща на Кмет a.gorchev@velikipreslav.bg и заместник кмет bodurov@velikipreslav.bg в електронния сайт на общината до 06.12.2018 г.

         Предложенията ще бъдат обобщени и предложени за обсъждане и евентуално приемане от Общински съвет на гр. Велики Преслав, както и при публичното обсъждане на Бюджет 2019 г. 

 

 

                                                                                         Общинска администрация

                                                                                         Община Велики Преслав

 

 

 

 

 

 

Община Велики Преслав © 2007