0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

Община Велики Преслав изказва своята искрена благодарност към Пощенска банка – за дарението в размер от 10 000 лева, което направиха за ремонтните дейности на бежанския център в града.

Вие, с големите си сърца, ни оказахте невероятна помощ в осигуряването на: 11 броя PVC врати, 10 броя интериорни врати, 2 бр. хладилник с фризер, 1 брой готварска печка и 2 броя микровълнови фурни.

Благодарение на Вас работата по обособяване на помещенията за настаняване на бягащите от войната в Украйна, които ще потърсят убежище във Велики Преслав, кипи с пълна сила и помещенията са с вече поставени врати.

Благодарим Ви за навременната и безкористна помощ, за това, че демонстрирахте най-висшата си способност на съпричастност и обединихме усилията си в помощ на пострадалите хора, за да се опитаме да им осигурим подслон.

Благодарим Ви за решителността, щедростта, бързата реакция, чистото човеколюбие и за готовността да ни помогнете в момент, в който имахме нужда от подкрепа, за да дадем най-доброто от себе си в желанието си да осигурим добри условия за бежанците, които ще потърсят сигурност във Велики Преслав.

Skip to content