0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница
Уважаеми настоящи и бивши колеги, кметове на кметства, общински съветници, служители на Общинска администрация,
Днес отбелязваме Деня на българската община и местното самоуправление.
Общината е събирателно понятие за администрация, за местна власт, за институция, която работи в името и в интерес на гражданите, а идеята за силно местното самоуправление е заложена още в Търновската конституция от 1879 г. От тогава до днес българската община придобива все по-голяма самостоятелност, но и повече отговорности.
Днешният ден контрастира с още по-изразени воля и сила, които обединяват нашите общи усилия и енергия за постигане на добри резултати в работата ни за обществото.
Призванието ни като представители на местната власт е да работим в името на Велики Преслав и неговото добруване!
Искам да изкажа своята благодарност към всички Вас и към всички институции, с които си сътрудничим ползотворно, за да се развива родният ни край!
Самата идея за общност ни подсказва, че заедно можем да постигнем много! Това ни задължава да работим още по-старателно, неуморно и отдадено за идеалите, към които се стремим и за резултатите, които очакваме!
Благодаря Ви за всеотдайната дейност в служба на обществото, издигане престижа и отстояване авторитета на Общинска администрация – Велики Преслав!
Желая на всички здраве, щастие, благоденствие, усърдност в работата, вдъхновение и целеустременост по пътя към още по-добрите постижения за нашата община!
Честит празник!
Skip to content