0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

Скъпи първокласници,

Уважаеми ученици,
Уважаеми учители,
Уважаеми родители,
     Днес, на 15-ти септември, приемете моите най – сърдечни поздрави по случай началото на новата учебна година.
     Днес е денят, в който отбелязваме тържеството на духа и знанието, пожелаваме „На добър час!“ на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни прекрачват прага на родното училище.
     Скъпи първокласници, това е вашият специален ден – за пръв път с трепет и любопитство прекрачвате училищния праг! Бъдете любознателни, бъдете смели, защото тръгвате на едно прекрасно пътешествие в света на знанието!С доверие подайте ръка на своите учители, за да Ви въведат в света на науката и многобройните възможности, които са пред Вас!
     Скъпи ученици, бъдете усърдни в учението, творете красота и доброта около вас! Нека първият звънец даде началото на една успешна нова учебна година, която да Ви даде нови знания и успехи. Новите предизвикателства пред Вас приемете като условие за проява на Вашите воля и упоритост, на жаждата Ви за нови знания, които неминуемо ще Ви водят към светлото бъдеще за всички ни! Желая Ви безброй отлични резултати, които да Ви донесат удовлетворение и много радост!
      Уважаеми учители, благодаря ви за усилията, с които превръщате училището в духовна територия, където учениците не само учат, но проявяват своите дарби и изявяват своите индивидуалност и инициативност. Подкрепяйте, мотивирайте, предизвиквайте въображението и мечтите на децата на община Велики Преслав, децата на България!
      Уважаеми родители, днес Вашите деца отново поемат по пътя на знанието! Нека този път донесе много положителни резултати, удовлетворение, радост и сбъднати мечти за всички!
      Имайте доверие в професионализма на учителите! Бъдете активни в училищния живот на вашите деца! Само ако обедините усилия с учителите на децата Ви, дарите ги с Вашата подкрепа, разбиране и ангажираност, ще постигнете трудната задача да помогнете на едно дете да се изгради като личност.
     Бъдете пример и опора за децата!
     Успешна нова учебна 2023/2024 година!
С уважение,
инж. Янко Йорданов – кмет на община Велики Преслав
Skip to content