0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Общинска администрация Велики Преслав започна подготовка за включване в кампанията на bTV Media Group  „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 14 септември. Очакваме и през тази година активно в проявата да се включат много доброволци –  деца и възрастни, представители на институции, клубове, учебни и здравни заведения, търговски обекти и др.

 Регионална инспекция по околна среда и водите гр. Шумен предлага района около язовир „Тича“ да бъде едно от местата за масово почистване по време на инициативата, като доброволците, които желаят да се включат могат да заявят своето желание на:

  • e-mail: riosv@riosv-shumen.eu – на вниманието на г-жа Миглена Данчева – гл. експерг в дирекция „АФПД“ в РИОСВ – Шумен;
  • e-mail: info@velikipreslav.bg – на вниманието на г-жа Нина Асенова, ст. спец. „Екология и проекти“ в Общинска администрация Велики Преслав.

 

Като партньор по провеждане на кампанията, Общинска администрация Велики Преслав уведомява  желаещите да се включат в инициативата, че могат да заявят и други  места  и зони, които искат да почистят, като посочат:

  • Информация за  планираните за почистване райони;
  • Информация за необходимия  брой  чували за отпадъци и ръкавици;
  • За създаване на добра организация на акцията и безпроблемно извозване на отпадъците при необходимост следва да бъде заявена и нуждата от техника за тяхното извозване.

Лице,  към което можете да се обръщате за повече информация е г-жа Нина Асенова, тел. за връзка:  0538/48253, e-mail:  info@velikipreslav.bg

Skip to content