0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

МИЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА,

ПРЕКРАСНИ МЛАДИ СЪГРАЖДАНИ,

УВАЖАЕМИ  ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ И ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО,

С цялата си отговорност, воден от чувството ми за подкрепа  и взаимопомощ , във време в което човечеството е изправено пред ужасяваща битка  и  борба за живот, в качеството  ми  на кмет на община Велики Преслав Ви моля,  ДА ОСТАНЕТЕ В КЪЩИ!

За пореден път се обръщам към Вас! Спазвайте указанията на Националния кризисен щаб. Не излизайте от домовете си без причина! Не се събирайте! Контактувайте само с най-близките си хора и членовете на семейството ви. Бъдете съвестни, бъдете отговорни! Нека бъдем обединени и да докажем, че сме едно  осъзнато и достойно общество.

Уверявам Ви, че в настоящия момент на световна криза, служителите на Общинска администрация Велики Преслав и нейните структури продължават да работят и да извършват точно и навременно задълженията си. На територията на общината се изпълняват всички мерки препоръчани от Националния кризисен щаб  и  заповедите на министъра на здравеопазването. Вече трети ден територии за обществено ползване и в нашия град се дезинфекцират. Правим го в ранните часове на деня, за да ви спестим всички неудобства. Създаваме организация, за да  започнем да дезинфекцираме както улиците, така и входно-изходните артерии на града и на  всички населени места на територията на общината.

Каквото и да правим обаче, ако нямаме вашата подкрепа и солидарност, ако лицата поставени под карантина не я спазват безусловно, ще започне да се случва безвъзвратното и неизбежното. Днес, моя отговорност и приоритет е да запазим заедно живота и здравето на всеки един гражданин  на нашата община!

ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА ОСТАНЕТЕ В КЪЩИ! МОЖЕМ ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТЕЗИ ТРУДНИ ДНИ, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДИННИ!

 

 

инж. Янко Йорданов

Кчет на община Велики Преслав

Skip to content