0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

Община Велики Преслав ще участва в борбата за спонсорство на проект в национална кампания на „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО!2020“ и кани всички заинтересовани да се включат в предстоящите инициативи

Децата – те са смисъл и бъдеще, те са двигател и кауза зад която винаги си струва да застанеш. Нестле България, чрез популярната си кампания „Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!“ за организиране и провеждане на национален конкурс за спонсорство на общински проект, ни предоставя възможност от която можем да се възползваме, за да  създадем по-добри условия за игри и спорт в нашия град на децата и младежите. Трябва само да сме активни. Няма да ни бъде лесно, но ще го направим, защото вярваме в силата и подкрепата ви, а и крайната цел ни мотивира силно! Каузата, която ще ни обедини е искана и необходима – изграждане на съвременна спортна площадка на открито в района на градския стадион.

„НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО!“ е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България. В националния конкурс за спонсорство ще участват много общини от страната, всяка от тях със собствен обект. Условието на конкурса е всяка община да организира масово събитие, популяризиращо активния и здравословен начин на живот. Дали ще спечели, зависи от активното и мотивирано участие на гражданите – малки и големи в събитието. Ние ви уверяваме, че ще организираме не просто събитие, а незабравими  спортни прояви за всички!

С вълнение подготвяме програмата, а информация за събитията, датата, часа и мястото на тяхното провеждане ще ви предоставим съвсем скоро!

Skip to content