0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница
Плакат риболовен турнир

 

 

С детски риболовен турнир „Децата на Велики Преслав“ ще стартира на 22.09.2020г. поредицата от инициативи с които Община Велики Преслав ще участва в борбата за спонсорство на проект в национална кампания на „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО!2020“

Вече е ясно, че в надпреварата ще участват още 20 общини в България, които също са заявили своето участие и ще се борят да получат финансиране на общински проект на стойност 20 000 лева, който цели да стимулира активния начин на живот сред местното население.
Мястото, на което ще се проведе риболовният турнир е езеро Рибарника, около град Велики Преслав, като надпреварата ще се проведе в две възрастови групи: до 14 години и от 14 до 18 години. Всички участници трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който може да помага. Подкрепа на младите рибари ще оказват професионалистите от Сдружение ловно-рибарско дружество „Велики Преслав“ и Риболовен клуб „Чисти брегове“ гр. Велики Преслав.

Начален час за теглене на жребий от участниците – 7,30ч.

Включилите се в турнира ще получат талонче за участие в томбола. В края на риболовното състезание талончетата с имената и телефона на участника ще се поставят в специална кутия, а тегленето на печелившите ще се състои на 27 септември (неделя) по време на голям спортен празник в градския парк на Велики Преслав.

Община Велики Преслав, СЛРД „Велики Преслав“ и РК „Чисти брегове“ приканват участниците в риболовния турнир да популяризират събитието с постове в социалните мрежи, които трябва да съдържат датата, мястото, часа и името на събитието „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2020“.

За допълнителна информация и записвания: Георги Майсторски – 0899877282 и Желязко Неделчев -0895440707.

Skip to content