0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

Община Велики Преслав и Туристическо дружество „Патлейна“ гр. Велики Преслав Ви приканват да извървите пешеходен маршрут „От село Осмар до скален феномен Окото“, като част от инициативите организирани на територията на нашата община в рамките на кампанията „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2020“!

Проявата ще се проведе на 26.09.2020г. (събота). Сборният пункт за всички желаещи е на площада в село Осмар в 10,00ч. Продължителността на прехода е 3-4 часа. Участниците трябва да си носят храна за обяд и вода.

Всеки който се включи в извървяването на маршрута ще получи талонче за участие в томбола. В края на маршрута талончетата с имената на участниците ще се поставят в специална кутия, за да се включат в тегленето на печелившите, което ще се състои на 27 септември (неделя) по време на голям спортен празник в градския парк на Велики Преслав.

Приканваме участниците в пешеходния маршрут да популяризират събитието, като отчитат изминатите от тях крачки с постове в социалните мрежи, които трябва да съдържат датата, мястото, часа на събитието и името на събитието „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2020“.

Напомняме, че от активността ни зависи дали Община Велики Преслав ще спечели правото да участва в конкурса за спонсорство за изграждане на нова спортна площадка!

Skip to content