0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница
Уважаеми съграждани,
     Днес отбелязваме Международния ден на учителя!
     Учителите са създатели! Те създават и развиват детските знания, въображение, представите и възприятията на децата за света и чертаят личностните контури на всеки един от нас.
     Отдадеността на учителя се помни цял живот с обич и благодарност, а неговите усилия се увенчават с успехите на неговите ученици за вечни времена!
     Скъпи учители,
     Вашата професия е тази, която формира  всички останали! Вие всеки ден посрещате, в лицата на децата, нашето бъдеще и го обгрижвате, възпитавате, държите за ръка, но най-вече му давате крила, за да бъде в своята най-добра формулировка!
     Честит да бъде не само днешният ден, а всеки ден за Вас! Човечеството е в ръцете Ви! Предайте знанията, мъдростта и уменията си на децата, напътствайте ги с обич, развивайте въображението им с вдъхновение и винаги бъдете пример за добродетели и човешки ценности! Вие сте техен еталон!
     Благодаря Ви за всяка минута упорит труд, амбиция, отдаденост и любов към професията Ви, която осветява идните дни на света!
     Бъдете здрави, бъдете щастливи и помнете, че: „Онова, което за гъсеницата е краят на света, за Учителя е пеперуда!“ – Ричард Бах.
    Творете добро и красиво бъдеще ръка за ръка с децата!
     Честит празник!
С уважение,
инж. Янко Йорданов – кмет на община Велики Преслав
Skip to content