0538/4 43 15 info@velikipreslav.bg
Изберете страница

Докладни записки месец септември

1. Докладна записка от Ан. Асенова – председател на ОбС, относно извънредно общо събрание на акционерите на „МБАЛ – Шумен“ АД, гр. Шумен, на 27.09.2024 г. и резервна дата на 14.10.2024 г.
2. Докладна записка от Г. Хаджъ – кмет с. Кочово, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Кочово, общ. Велики Преслав.
3. Докладна записка от Ю. Лозанов – кмет с. Имренчево, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Имренчево, общ. Велики Преслав.
4. Докладна записка от Г. Бенев – кмет с. Хан Крум, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Хан Крум, общ. Велики Преслав.
5. Докладна записка от Ив. Бекташев – кмет с. Суха река, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Суха река, общ. Велики Преслав.
6. Докладна записка от Г. Недялков – кмет с. Златар, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Златар, общ. Велики Преслав.
7. Докладна записка от О. Исмаил – кмет с. Мостич, относно доклад за дейността и проблемите на кметство с. Мостич, общ. Велики Преслав.
8. Докладна записка от Н. Асенова – зам.-кмет на Общината, относно формиране и функциониране на самостоятелна паралелка за учебната 2024/2025 г. в ПГ по СС гр. Велики Преслав с не по-малко от 10 ученици в клас в общински неспециализирани училища.
9. Докладна записка от Н. Асенова – зам. кмет на Общината, относно формиране на само една група за учебната 2024/2025 г. в Детска градина „Славейче“ с. Драгоево с минимум 6 деца.
10. Докладна записка от инж. Я. Йорданов – кмет на Общината, относно отчет изпълнение на бюджета и сметките за средства от ЕС на община Велики Преслав към 31.12.2023 г. и отчет за състоянието на общинския дълг и дълга на лицата по чл. 8а от ЗОД за 2023 г.
11. Докладна записка от инж. Я. Йорданов – кмет на Общината, относно промяна на бюджет 2024 г.
12. Докладна записка от инж. Я. Йорданов – кмет на Общината, относно задание за проектиране и допускане изработването на ПУП-ПП за изграждане на обект: „Реконструкция на довеждащ водопровод за гр. Търговище, преминаване под път П-74 при с. Имренчево“ в землището на с. Имренчево, общ. Велики Преслав.
13. Докладна записка от инж. Я. Йорданов – кмет на Общината, относно определяне начална цена за провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на застроен поземлен имот с идентификатор 30942.501.503 по КК с. Златар.
14. Докладна записка от инж. Я. Йорданов – кмет на Общината, относно определяне начална цена за провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на застроен поземлен имот с идентификатор 39133.501.401 по КК с. Кочово.

Skip to content